Social media
Blog

Even voorstellen: Cora

By 20 januari 2022No Comments
Even voorstellen!
 
Ons team is afgelopen jaar flink veranderd, dus het is hoogtijd voor een voorstelrondje. De komende tijd zullen we ons allemaal even voorstellen op Facebook, Instagram en onze website.
 
We beginnen vandaag met Cora:
 
Hoi, mijn naam is Cora Vis (26) en ik ben sinds september werkzaam als intercedent voor Sloobest uitzendbureau.
Ik kom uit Haarlem en ik ben sinds 4 jaar woonachtig in Friesland, Minnertsga om precies te zijn. Hier woon ik samen met mijn vriend, zoontje van 1 jaar en onze 4 vogels.
In mijn vrije tijd vermaak ik mij het liefst met mijn gezin. Lekker naar buiten een wandeling maken of naar het zwembad. Ik hou van lekker eten en kook dan ook graag.
 
Na 10 jaar in de horeca te hebben gewerkt, heb ik het roer omgegooid en ben ik bij Sloobest terecht gekomen. Hier werk ik dan ook met heel veel plezier. Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk ook zo leuk.
Ik ben vooral verantwoordelijk voor de werving en selectie. Dus stuur jij een sollicitatie op naar ons? Dan kan het zomaar zijn, dat wij samen jouw eerste gesprek voeren.
 
Ik vind het belangrijk dat iemand zich gehoord voelt. Daarom zeg ik altijd, bij Sloobest ben jij geen nummertje. Ik luister graag naar jouw wensen en behoefte.