Social media
Vacatures

Asbest Verwijderaar Gezocht!

By 26 januari 2021 No Comments

Functieomschrijving

Toe aan een nieuwe uitdaging als asbestverwijderaar? Onze opdrachtgever is al jaren gespecialiseerd in het verwijderen van asbest.

Als asbestsaneerder ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom het verwijderen van asbest zoals het afzetten van het gebied. Het uitvoeren van sloopwerkzaamheden, op veilige wijze verpakken en afvoeren van de asbest besmette materialen. Schoonmaken van de werkplek en de gebruikte materialen. Uiteraard voer je als asbestverwijderaar deze werkzaamheden uit op basis van de daarvoor geldende wet- en regelgeving en onder toezicht van de deskundig toezichthouder asbest.

Om aan de slag te gaan als asbestverwijderaar ben je fysiek in goede conditie. Je bent gemotiveerd, werkt nauwkeurig en klantgericht. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent niet bang om te werken in de hoogte.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Leeuwarden met klussen in Noord-Nederland. Afspraak is afspraak is waar hun voor staan. Onze opdrachtgever is al jaren gecertificeerd voor het verwijderen van asbest.

Wat wij bieden

Wij bieden je een full time baan in een leuk team met een passend salaris. Bij goed bevallen is er een grote kans op overname door de opdrachtgever.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze veelzijdige functie? Neem dan contact op met Sloobest Uitzendbureau via het telefoonnummer 0517 – 383 452.

Functie-eisen

  • Je houdt van gezelligheid maar ook van hard werken;
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal.
  • Werkervaring als DAV’er;
  • DAV-certificaat en VCA certificaat;
  • Geldige medische keuring asbest
  • Geldige medische keuring asbest
  • Rijbewijs B