Social media
Blog

Even voorstellen: Annalein

By 3 februari 2022No Comments

Even voorstellen:

Hallo!

Mijn naam is Annalein en ik werk nu 3,5 jaar met veel plezier bij Sloobest Uitzendbureau.

Hoogtijd om mij nog even voor te stellen voor onze nieuwe bezoekers op onze facebook pagina/instagram pagina.

Ik ben 25 jaar en ben woonachtig in Sneek. Ik heb mijn studie gevolgd in Zwolle en daarna ben ik al snel fulltime gaan werken bij Sloobest uitzendbureau als Intercedente.

Als het allemaal weer mag en kan breng ik mijn vrije dag graag door in een leuke stad en bij mooi weer ben ik veel op het water te vinden. 🚤 ☀️

Als Intercedent zoek ik o.a. naar de beste kandidaten voor onze vacatures. Ook kan je als uitzendkracht bij mij terecht als de geschikte vacature er niet voor jou tussen staat. Wij kunnen dan samen gaan kijken naar de juiste baan!

Heb je de geschikte baan gevonden? Dan blijf ik je aanspreekpunt en begeleid ik je verder tijdens het dienstverband. Ik vind het persoonlijke contact heel erg belangrijk, op die manier maken wij bij Sloobest uitzendbureau het verschil!

Ben jij nog op zoek naar werk of heb jij al werk maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Laat het mij vooral weten en wellicht kunnen wij dan wat voor elkaar betekenen! Tot snel! 😊