Social media
Blog

Gelukkig nieuwjaar!

By 9 januari 2023No Comments

Allereerst willen wij iedereen een heel gelukkig en gezond 2023 toe wensen. 

Wij blikken terug op een mooi jaar, vol met veranderingen. Zo hebben wij helaas in januari afscheid moeten nemen van onze collega Laura.  Die elders een leuke nieuwe uitdaging tegemoet ging.  Maar, in februari hebben wij Ton in ons team mogen opnemen. En wat is hij een aanwinst voor ons team!

Toen ons team weer compleet was, hebben wij een mooie verdeling kunnen maken binnen ons team. Wie doet wat? Wij leggen dat hier graag nog even een keertje uit:

 

Hilde van der Werf- Boomsma: Verantwoordelijk voor de salarisadministratie en de zakelijke administratie Sloobest.

Rixt de Boer: Verantwoordelijk voor de dagelijkse planning, ad- hoc aanvragen en salarisadministratie.

Annalein Bergsma: Verantwoordelijk voor de dagelijkse planning, ad-hoc aanvragen, acquisitie, administratie en contracten.

Ton Hartman: Verantwoordelijk voor de 24-uurs service, dagelijkse planning, ad-hoc aanvragen, acquisitie, en werving en selectie.

Cora Vis: Verantwoordelijk voor de werving en selectie, administratie, acquisitie, socials en marketing.

Noor de Jong: Algemeen directeur, eind verantwoordelijk.

 

Zo hebben wij allemaal ons eigen aandeel in een succesvol uitzendbureau. Zo weten onze uitzendkrachten en klanten ook bij wie ze moeten zijn voor vragen en/of opmerkingen.

Zoals we in het begin van dit bericht al zeiden, hebben we een mooi jaar achter de terug. Maar wij zullen Sloobest niet zijn, als we niet willen dat 2023 een nog mooier jaar wordt!

Hier gaan wij natuurlijk als team, alles voor uit de kast halen.  Heb jij nou nog opmerkingen, tips en tricks hebben waar je ons verder mee denkt te helpen, dan horen wij deze uiteraard graag!

 

Voor nu gaan we alle administratie weer klaar maken voor de jaarafsluiting van 2022 en gaan wij 2023 weer knallend in!

 

Wij willen iedereen bedanken met wie wij in 2022 hebben mogen samen werken, uitzendkrachten, klanten, prospects, leveranciers, collega’s en oud collega’s.