Social media
Blog

Hoe werkt dat nou zo’n uitzendbureau?

By 18 juli 2022No Comments
🤷‍♀️ Wij krijgen heel vaak de vraag hoe werkt dat nou? Werken voor een uitzendbureau…
 
Eigenlijk is het voor de uitzendkracht heel gemakkelijk. Hieronder volgt het stappenplan:
 
🟩1. Het intake gesprek.
Wij plannen naar aanleiding van jouw sollicitatie of inschrijving een intake gesprek in. Hierin bespreken wij jouw wensen en vragen.
 
🟪2. Wij gaan aan de slag.
Tijdens het intake gesprek heb jij aangegeven bij welke bedrijven jij eventueel voorgesteld wilt worden. Wij gaan meteen voor jou aan de slag om de juiste match te vinden.
 
🟨3. Kennismaking en/of proefdag.
Yes! We hebben de match gevonden. Wij plannen een kennismakingsgesprek voor je in of misschien mag jij op basis van jouw CV al wel meteen een dagje meedraaien.
 
🟧4. Aan de slag.
Jouw proefdag of jouw kennismaking is goed bevallen en je mag aan de slag! Dat is geweldig nieuws. Je word door het bedrijf doorgepland mits anders is afegsproken.
 
🟥5. Maar hoe zit het dan met de uren?
Dat verschilt per bedrijf. Bij bedrijf 1 moet jij zelf je uren briefjes invullen, laten aftekenen en wekelijks bij ons inleveren. Bij bedrijf 2 worden jouw uren daar geregistreerd en stuurt het bedrijf dit wekelijks door.
 
🟦6. Verloning (niet geheel onbelangrijk).
Tijdens het intake gesprek bespreken wij jouw wensen voor de verloning. Je kan kiezen tussen een wekelijkse of een vier wekelijkse verloning. Wij betalen op woensdag.
 
Hopelijk zijn jullie vragen omtrent het starten bij Sloobest Uitzendbureau zo een beetje beantwoord. Heb je nog meer vragen of lijkt het je leuk om aan de slag te gaan? Stuur ons dan gerust een berichtje op 06-83984214.