Social media
Vacatures

Hoge druk reiniger

By 25 augustus 2022januari 16th, 2023No Comments

Wil jij graag met een auto van de zaak op pad? Ben jij niet bang voor vieze handen en doen hoogtes jouw niks? En heb jij ervaring met de hoge druk reiniger?

Dan ben jij geschikt als hogedruk reiniger en zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als hogedrukreiniger maak je dagelijks gevels van gebouwen schoon. Jij bent een echte vakman/vrouw die de werkzaamheden nauwkeurig uitvoert.

Je bent een gemotiveerde werker, niet bang om iets nieuws aan te pakken, houdt van werken in de buitenlucht en je hebt ervaring met de hogedrukunit. Daarnaast ben je bereid om nieuwe vaardigheden te leren, hier krijg jij ook alle kans toe.

Dagelijks start je op locatie in Franeker. Vanuit hier vertrek je met je eigen bus naar een locatie in het westen van het land.

Wat bieden wij jou?

  • Een eigen auto van de zaak;
  • Marktconform salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • Fulltime baan o.b.v. 38 uur p/w;

Daarnaast krijg jij alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt al enige ervaring op gedaan in het werk als hoge druk reiniger. Je hebt kennis van zaken, je bent een doorzetter en je toont eigen initiatief. Je bent zelfstandig maar je kunt ook goed samenwerken.

Daarnaast:

  • Beschik je over een rijbewijs B;
  • Ben je in het bezit van een VCA basis of bereid deze te behalen;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent bereid dagelijks naar het westen te reizen (auto van de zaak)

Zie jij jezelf al werken als hoge druk reiniger? Solliciteer dan direct. Stuur jouw CV en motivatie naar vacatures@sloobest.nl of stuur ons een appje op 06- 839 842 14.  Meer informatie? Bel gerust naar kantoor op 0517- 383 452.