Social media
Vacatures

Industrieel schoonmaak food

By 2 april 2020 No Comments

Ben jij een aanpakker en hou jij ervan dat alles goed schoon is? Lees dan verder!

De werkzaamheden vinden plaats binnen de productie waarbij je verantwoordelijk bent voor de schoonmaak van de productie, magazijnen en de bijbehorende machines en ruimtes. Door het afwisselende takenpakket is geen dag hetzelfde. Ben jij die enthousiaste schoonmaker en zie jij jezelf helemaal terug in deze functie? Dan zoeken wij jou!

In deze functie als schoonmaker zorg je er onder meer met een hogedrukspuit voor dat alles er weer schoon uitziet. Denk hierbij aan specialistisch reinigen, food reiniging en industriële reiniging. Een belangrijke rol dus, waarbij het volgen van protocollen en nauwkeurig werken essentieel zijn. Dat is aan jou wel toevertrouwd. Behalve dat je oog hebt voor detail en graag je handen uit de mouwen steekt, heb je ook graag contact met de mensen om je heen.

Profiel

Je hebt ervaring in de industriële schoonmaak
Je bent gemotiveerd en betrouwbaar
Je bent flexibel ingesteld
Je bent 5 dagen in de week beschikbaar
Je kunt goed omgaan met hygiëne procedures

Wij bieden

Part time baan in de avonduren
Baan voor langere tijd
Salaris conform cao & ervaring
Zelfstandige werkomgeving

Voldoe jij aan de eisen en verwachtingen? Solliciteer dan direct! Bij Sloobest is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud aan een leuke baan. We maken graag kennis met je!