Social media
Vacatures

Logistiek medewerker

By 15 juli 2022januari 16th, 2023No Comments

Je dag begint met het inruimen van artikelen. Met name cadeaukaarten. Samen met je team zorg je ervoor dat er voldoende voorraad in de schappen ligt en het logistieke proces hierdoor niet in gevaar komt. Daarbij komt een stukje voorraadbeheer, zoals het wekelijks nalopen van de voorraad middels een verkooplijst. Je moet zorgen voor orde en netheid in zowel de schappen als daar omheen.

Het zou erg fijn zijn als deze werkzaamheden je al bekend voorkomen. Is dit niet het geval? Geen probleem. Dit bedrijf wilt je met alle plezier opleiden tot een logistieke allrounder!

Waar ga je werken en wat bieden wij?

Je gaat aan de slag voor een bedrijf dat gevestigd is in Franeker. Dit bedrijf is een regionale groothandel met een breed assortiment van food en non-food artikelen. Dit bedrijf biedt jou een leuke en afwisselende functie in een groeiende, ambitieuze en resultaatgerichte organisatie! Daarbij betreft het voornamelijk dagdiensten. Het salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform FSGiL CAO en mede afhankelijk van leeftijd en ervaring. Via ons, Sloobest Uitzendbureau start je met een Fase A contract, maar dit bedrijf wilt logistieke allrounders graag aan zich binden. Dus overname is op korte termijn al mogelijk!

Wat vragen wij?

  • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en je bent betrouwbaar;
  • Je bent zelfstandig maar je kunt ook in teamverband werken;
  • Je bent nauwkeurig en precies;
  • Je bent collegiaal en je hebt plezier in je werk;

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatie en CV naar vacatures@sloobest.nl.