Social media

U zoekt een vertrouwde partner die met u meedenkt. Kies dan voor Sloobest uitzendbureau.

Uw personeelsvraag is voor ons een persoonlijke uitdaging. Wij luisteren goed naar uw wensen en eisen. Vervolgens gaan we voortvarend aan de slag. We werken flexibel, service– en resultaatgericht. Daarbij maken we gebruik van onze uitgebreide database met gemotiveerde en ambitieuze medewerkers.

Uw voordelen:

 • Vaste contactpersoon voor al uw personeelsaanvragen;
 • Service 24/7 bereikbaar;
 • Goede prijs- kwaliteitsverhouding;
 • Betrokken professionals die voor u klaar staan;
 • Uitgebreide database met vaste medewerkers;
 • Gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid; Sloobest uitzendbureau heeft het SNA-keurmerk (NEN 4400-1 gecertificeerd) en is aangesloten bij de ABU cao voor uitzendkrachten.

Personeel via een uitzendbureau: 5 voordelen op een rij!

Ben je op zoek naar personeel voor je bedrijf? Een uitzendbureau kan in veel gevallen uitkomst bieden. Toch zijn er nog genoeg bedrijven waar dit nog niet duidelijk is. Zonde! Wij hebben een overzicht gemaakt met de voordelen van personeel werven via een uitzendbureau.

1. Het scheelt je tijd
Besteed je de werving van het personeel uit aan een uitzendbureau, dan hoef je hier zelf nog amper tijd in te steken en dat scheelt! Goed personeel vinden is niet gemakkelijk. Een uitzendbureau kijkt naar jouw wensen en zoekt hierbij een passend profiel.

2. Drukke tijden? Vind personeel wanneer je het nodig hebt!

Komt je bedrijf om in het werk, aangezien het hoogseizoen weer is begonnen? Heb je onverwachts een nieuwe grote opdracht gekregen? Via een uitzendbureau kun je vaak gemakkelijk personeel vinden op piekmomenten. Aangezien je dit personeel inhuurt, zit je er ook niet direct aan vast, maar kun je wel je opdrachten met voldoende personeel uitvoeren.

3. Vind personeel met specifieke kwaliteiten
Op zoek naar personeel met bepaalde certificaten, kwaliteiten of vakkennis? Een uitzendbureau heeft een grote database aan kandidaten met daarbij de aanwezige certificaten, diploma’s en opleidingen. Zoek jij naar iemand met 3 jaar ervaring op een heftruck en een VCA? Via een uitzendbureau is dit vaak al snel gevonden!

4. Werk projectmatig
Als werkgever kunnen de opdrachten die je krijgt toegewezen nog weleens uiteenlopen. Via een uitzendbureau kun je erg projectmatig werken. Het personeel dat je via een uitzendbureau huurt kun je per project inzetten en op die manier al je projecten voorzien van het juiste personeel.

5. Minder administratie
Zet je een uitzendbureau in voor het werven van personeel, dan ben je ook minder tijd kwijt aan de administratie. Dit wordt namelijk, net als de uitzending, ook door het uitzendbureau geregeld. De contracten en de loonadministratie regelt het uitzendbureau ook. Kortom, personeel huren via een uitzendbureau kan uitkomst bieden. Ben jij geïnteresseerd in het werven van personeel via Sloobest Uitzendbureau? Neem dan vrijblijvend contact op!

Het zoeken en vinden van goed personeel vergt de nodige tijd en energie. Sloobest ondersteunt werkgevers daar graag bij, middels werving en selectie van geschikte arbeidskrachten. Daarbij kijken we uiteraard naar de cultuur, de wensen en verwachtingen van het bedrijf. Als we deze selectiecriteria voor ogen hebben, starten we actief met het werven van mogelijke kandidaten. Daarbij maken we gebruik van diverse kanalen, waaronder regionale media, internet en ons uitgebreide sociale netwerk.

Het selecteren van de juiste kandidaat begint zodra u een vacature bij ons heeft uitgezet.

 • CV’s worden gescreend en alle sollicitanten krijgen bericht;
 • Na een telefonische screening volgt een uitgebreid en persoonlijk intakegesprek bij ons op kantoor;
 • Referenties worden gebeld.

Het is makkelijk om met een uitzendbureau te werken u bent en blijft flexibel met de inzet van de juiste mensen. Ook projecten kunt u makkelijk uitvoeren met de flexibiliteit van uitzendkrachten. Zowel voor gehele duur van een project als voor de laatste periode om een project binnen de gestelde tijd af te kunnen ronden.

Uw voordelen met uitzendkrachten van Sloobest

 • Geselecteerde en gemotiveerde werknemers;
 • Volledige administratieve afhandeling;
 • Arbeidskrachten voldoen aan vereiste kwalificaties;
 • Gespecialiseerd in meerdere branches;
 • Alle benodigde certificering.

Detacheren is het tijdelijk inzetten van externe medewerkers in uw bedrijf. De detachering medewerkers komen bij ons in vaste dienst voor de duur van een bepaald project, of voor een vaste periode. U bent verzekerd van een oplossing op maat; u heeft namelijk de vrijheid om de tijdsduur, de projectomschrijving en indien gewenst ook de arbeidsvoorwaarden vast te stellen. Daarnaast wordt de opzegtermijn in het contract vastgelegd zodat u zich verzekerd weet van de noodzakelijke continuïteit.

Sloobest beschikt over gekwalificeerde medewerkers die zich ruimschoots hebben bewezen bij diverse opdrachtgevers. Alle detachering medewerkers zijn bij aanname uitgebreid geselecteerd op motivatie, inzet, flexibiliteit, kennis en ervaring. En zijn bovendien snel inzetbaar.

De voordelen op een rij:

 • Zekerheid, maar toch flexibiliteit.
 • Continuïteit gewaarborgd.
 • Contractduur en projectduur: aan u de keuze.
 • Arbeidsvoorwaarden: maatwerk door ons geregeld.
 • Beheersing personeelsbudget: u weet exact wat uw kosten zijn.
 • U loopt als opdrachtgever geen arbeidsrechtelijke risico’s

Contact

U regelt het werk, wij regelen de rest.

Contact
9 januari 2023 in Blog

Gelukkig nieuwjaar!

Allereerst willen wij iedereen een heel gelukkig en gezond 2023 toe wensen.  Wij blikken terug op een mooi jaar, vol met veranderingen. Zo hebben wij helaas in januari afscheid moeten…
Read More