“Getalenteerde mensen tewerkstellen bij ambitieuze ondernemingen”

Wij besteden veel aandacht aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Door onze dienstverlenende houding, ambities en professionaliteit hebben wij een groeiend en tevreden klantenbestand.

Affiniteit met uw branche
Onze intercedentes en accountmanagers hebben affiniteit met de branches waarin onze klanten actief zijn, voornamelijk de schoonmaak, productie, tuinbouw, bouw en techniek. Hierdoor kennen wij de ins and outs van de markt, de personele problemen waarmee onze opdrachtgevers te maken hebben en weten wij aan welke eisen en voorwaarden onze uitzendkrachten moeten voldoen. Naast het reguliere tarief kunnen wij in overleg ook werk leveren tegen een vooraf vastgestelde prijs.

Uitgebreide screening
Wij hebben een persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Hierdoor weten wij exact aan welke voorwaarden onze uitzendkrachten moeten voldoen. Hierbij houden wij rekening in onze uitgebreide screening. Vacatures plaatsen we op onze website, maar ook in diverse grote databases. Zo vergroten wij de kans de beste uitzendkracht te vinden voor een van uw vacatures. Nadat een kandidaat zich heeft ingeschreven, controleren wij na een intakegesprek de gegevens en gaan referenties na. Op die manier krijgen wij een goed en vooral compleet beeld van de kandidaat.

Wederzijds vertrouwen en geen loze beloftes.
Dankzij onze noordelijke mentaliteit en professionaliteit hebben wij sinds de oprichting een vooraanstaande positie weten op te bouwen in onze regio. Ons motto is “zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.” Geen loze beloftes.

Persoonlijke benadering.
Onze persoonlijke benadering is erop gericht om voor uw organisatie de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek te krijgen. Niet meer en niet minder. Dat past bij onze nuchtere en professionele aanpak: iedereen tevreden!