Kernactiviteiten

Sloobest Uitzendbureau staat voor een daadkrachtige aanpak van werving en selectie. Als opdrachtgever kunt u bij ons terecht voor een wijd en gevarieerd bestand van uitzendkrachten, aangepast aan uw wensen. Dit kenmerkt zich door de open communicatie die u van het Sloobest team kunt verwachten. Wij passen ons daarom aan de omstandigheden van uw wensen aan door een grote mate van flexibilliteit te handhaven. Het Sloobest team staat om die reden ook buiten de kantoortijden klaar. Hiermee komen wij met de beste ad-hoc oplossingen tegemoet. Sloobest Uitzendbureau biedt de oplossing.

Onze Diensten

Uitzenden & Detacheren

Met uitzenden bent u goed verzekerd!
Voor u als werkgever is dit de meeste flexibele manier van arbeidsbemiddeling. Wij kennen de juiste mensen of de juiste wegen om ze te vinden.

Meer Lezen

Werving & Selectie

Elke vacature is er één teveel!
Heeft u een vacature, maar niet de tijd of de middelen om kandidaten te zoeken? Wij nemen u de werving en selectie moeiteloos uit handen.

Meer Lezen

Payrolling

Payrolling betaalt zich uit!
Bij Sloobest kunt u uw werknemers op de payroll zetten. U besteedt dan het formele werkgeverschap uit aan Sloobest en wordt functioneel werkgever.

Meer Lezen