U hebt personeel nodig. Onverwacht, structureel, voor een korte tijd maar soms ook weer lang. De steeds grilliger markt maakt snelle aanpassing van de personele bezetting noodzakelijk. Flexibele arbeid is hiervoor dé oplossing. Maar ook andere ontwikkelingen vragen om een flexibele personeelscapaciteit. Denk bijvoorbeeld aan de toename van deeltijdwerk, kostenbeheersing en outsourcing van productiewerkzaamheden.

Waarom flexibele arbeid?

De voordelen van flexibele arbeid zijn:

 • Snelle en eenvoudige oplossing bij ziekte, vakantie en verlof van eigen medewerkers.
 • Afstemming van personeelsbezetting op het aanbod van werk.
 • Verminderen van leegloop.
 • Spreiding van risico’s.
 • Geen hoge kosten bij ziekte of WIA.
 • Meer tijd, meer ruimte.

Flexibilisering van arbeid kent veel vormen. Het kan gaan om een uitzendkracht als tijdelijke vervanging bij ziekte of voor de opvang van werkpieken, het uitbesteden van een langdurig project of de detachering van een professional. Maar ook om ondersteuning op het gebied van mobiliteit, re-integratie en outplacement of het begeleiden van verzuimmanagement. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Sloobest.

Sloobest denkt met u mee en ontfermt zich – geheel of gedeeltelijk – over uw zoektocht naar personeel. Onze persoonlijke en actieve benadering wordt gewaardeerd door onze uitzendkrachten. Wij zijn professioneel, voelen ons betrokken en doen ons werk met plezier. Niet voor niets komen mensen graag bij ons terug

Waarom Sloobest?

Als u kiest voor de flexibilisering van uw personeelsbestand door Sloobest kiest u voor;

 • Frisse aanpak bij het samenbrengen van mensen en werk.
 • Kennis en expertise van verschillende personeelsvraagstukken.
 • Afspraak is afspraak.
 • Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
 • Een klein uitzendbureau met een groot bereik
 • Persoonlijke aanpak.
 • Betrokkenheid, creatieve en verrassende voorstellen.
 • Een specialist in een groot aantal branches en sectoren.
 • Snelheid, oprechtheid en proactiviteit
 • Professionele, ervaren en honkvaste vaste medewerkers
 • 24 uur service

Samenwerking
Bij Sloobest Uitzendbureau willen we niet alleen laten zien wát we doen, maar ook hoe en waarom. Dat zegt iets over onze mentaliteit. We weten waarover we het hebben. We zijn open en werken met enthousiasme en kennis van zaken aan de vragen die klanten bij ons neerleggen. Daarmee werken we aan het succes van ons bedrijf.
Voor iedereen een baan
Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Sloobest-medewerkers kennen de emoties die met (niet) werken gepaard gaan.
Alle aandacht
We zijn een onderneming die dicht bij onze klanten staat. We willen op alle mogelijke manieren laten zien wie we zijn. Daarom laten we in de communicatie onze persoonlijkheid altijd en overal doorklinken.

Onze visie
Sloobest Uitzendbureau: nog altijd een onveranderde ambitie. Wij willen een bijdrage leveren aan het succes van mensen en bedrijven. We streven naar groei, vergroting van marktaandeel en stijging van productiviteit. Daarin zijn we niet uniek. Maar wij willen anders durven kijken. We willen dé HR-dienstverlener van Noord-Nederland zijn in de alle sectoren. Diensten bieden die innovatief zijn en we willen onze mensen het beste bieden: persoonlijke groei en werkplezier. Talenten in hen naar boven halen, ook al zijn die onvermoed.

Om onze ambities te realiseren, werken we vanuit vier krachtige bouwstenen: sterke concepten, krachtige merken, de beste mensen en excellente uitvoering. Deze bouwstenen vormen de leidraad voor ons handelen. Ze geven helderheid en consistentie. Ook voor onze klanten (flexwerkers én opdrachtgevers) leveren de bouwstenen voordeel op.

Op gevoel en ervaring
Onze werkmethoden zijn efficiënt en innovatief. We kunnen hiermee snel reageren op veranderende behoeften. En onze concepten die op de ene plaats goed werken, kopiëren we gemakkelijk naar een andere plek. Zo breiden onze sterke concepten zich uit over Noord-Nederland.

De beste partner
Zakendoen met Sloobest Uitzendbureau betekent zakendoen met een gelijkwaardige partij. In alle opzichten. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en goed getraind. Ze kennen hun business en hun mogelijkheden!

Perfecte uitvoering
Dit betekent dat we snel en efficiënt leveren en dat we er voldoening in scheppen, alles tot in de puntjes te regelen. Daarbij weten we ons gesteund door gestandaardiseerde processen die wij  ontwikkeld hebben. Teamwork zorgt voor positieve resultaten voor alle belanghebbenden.

Met deze bouwstenen gaan wij voor de toekomst. Voor alles dat met werk te maken heeft. En misschien wel meer.